Vergaderen

Vergaderen in Groningen doet u het beste bij Best Western Hotels Groningen. Wij beschikken over twee uitstekend geoutilleerde vergaderlocaties, waarmee wij al uw vergaderwensen vervullen. Onze missie is om úw vergadering tot een succes te maken.

 

Onze afdeling Reservations zit klaar om uw vragen per telefoon, e-mail of live chat te beantwoorden. Een afspraak voor een (vrijblijvende) rondleiding is bovendien in een paar minuten gemaakt.

Vergaderen zoals u dat wilt

Gastvrijheid, flexibiliteit, keuzevrijheid, heldere afspraken en een persoonlijke aanpak staan bij ons voorop. Wij hebben voor elke bijeenkomst een geschikte vergaderaccommodatie met bijpassend vergaderarrangement.

 

Vergaderen in groningen aan het water

Locatie Groningen-Plaza, vergaderen aan het water

 

Locatie Groningen-Centre, vergaderen in de binnenstad

 

Vergaderen op een perfecte locatie in Groningen

Vergaderen in Groningen doet u bij een van onze twee ruime vergaderlocaties in Groningen. Best Western Hotel Groningen-Plaza ligt direct aan de A28 en is perfect bereikbaar. Kiest u locatie Groningen-Plaza als vergaderlocatie, dan zit u zeker goed. Onze locatie Plaza beschikt over 11 vergaderruimtes, geschikt voor congressen tot 200 deelnemers.

Reserveer nu

Wilt u liever vergaderen in de binnenstad van Groningen? Op loopafstand van het hoofdstation vindt u Best Western Hotel Groningen-Centre. Deze vergaderlocatie heeft, dat durven wij wel te zeggen, de mooiste zalen van de stad. De zalen zijn in 2015 gebouwd en voorzien van alles wat u nodig heeft om uw meeting tot een groot succes te maken.

Vergelijk de faciliteiten van beide locaties.

Persoonlijke aandacht is onze kracht

Het grootste deel van onze gasten komt regelmatig bij ons terug. Daar zijn wij trots op. Voor ons is dit namelijk het beste bewijs dat de persoonlijke aandacht (die wij zo belangrijk vinden) ook door u wordt gewaardeerd.

We kennen uw wensen

Bent u eenmaal bij ons geweest, dan kennen wij uw wensen en spelen daarop in. Dat wordt nooit saai, integendeel!

Een gevarieerde lunch

Wij weten als geen ander dat de lunch een van de hoogtepunten van de vergader- of congresdag is. Daarom zet onze catering haar beste beentje voor. Bij ons vindt u volop variatie, bijvoorbeeld in de lunch, het diner of de snacks tijdens de ochtend- of middagbreak.
Bekijk onze arrangementen.

Vast aanspreekpunt

Het enthousiaste team Reservations is uw vaste aanspreekpunt tijdens de voorbereiding van uw event. Zij verzorgen voor beide locaties de rondleiding, spreken het vergaderarrangement met u door, ontvangen de gasten, voeren het dagprogramma uit en luisteren naar de wensen van de deelnemers.

 

Een gevarieerde lunch in Vergaderen groningen

Meer over onze locaties:

 

Kortom: u hoeft u alleen nog maar bezig te houden met de inhoud van uw vergadering. De rest regelen wij.

Reserveer nu