Heeft u vragen? Bel met ons op +31 50 524 8016

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Op het snijpunt van de belangrijkste snelwegen in Noord-Nederland ligt Best Western Plus Hotel Groningen Plaza. Dit markante congreshotel ligt niet alleen direct bij de snelwegen, maar is als het ware tegen natuurgebied Hoornsemeer ‘aangeplakt’. Die ligging combineert ideale bereikbaarheid met rust en ruimte en is daarmee een prima uitgangspunt voor geslaagde congressen en andere bijeenkomsten.

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza is begin jaren ’90 gebouwd door KPN en oorspronkelijk ontwikkeld als opleidingscentrum. De indrukwekkende glazen gevel met de vorm van een leerboek ontsluit een congrescentrum dat van alle gemakken is voorzien. Plaza beschikt over een auditorium voor ruim 200 congresdeelnemers, twee grote conferentiezalen voor 150 deelnemers en congres- of subzalen, variërend van grootte en geschikt voor groepen van vijf tot vijftig personen.

11 vergaderzalen
Auditorium
2 grote conferentiezalen
Restaurant
Grenzend aan natuurgebied Hoornsemeer
Gratis parkeren
Mogelijkheid tot overnachten
Gratis Wi-Fi

Een vergaderlocatie met zalen voor elke vergaderwens

De meeste vergaderaccommodaties blinken niet uit in goede sfeer. Best Western Plus Hotel Groningen Plaza wél. Wij besteden maximale aandacht aan een ‘goed gevoel’. Voor ons zit dat in de eerste plaats in hoe wij met onze gasten omgaan. Best Western Plus Hotel Groningen Plaza heeft Groningse gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Dit is een manier van doen die nuchter en warm tegelijk is. Vriendelijkheid, duidelijkheid en representativiteit staan voorop.

Goede sfeer zit in hoe de locatie oogt: schoonmaak staat hoog in het vaandel, evenals de kwaliteit van het meubilair in de zalen en in de algemene ruimtes. De afgelopen jaren hebben we veel tijd en energie besteed aan de modernisering van het vergadermeubilair.

Een congreslocatie met een uniek auditorium

Een congreslocatie met een uniek auditorium

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza is een bijzondere en unieke congreslocatie. De beslotenheid van het complex zorgt voor maximale focus op uw bijeenkomst, terwijl ontspanningsmogelijkheden dichtbij zijn. De parkachtige omgeving en de ligging naast het meer nodigen uit voor een ommetje in de pauze of voor een meer sportief intermezzo.

Het auditorium (capaciteit: 200 personen) is het hart van heel veel geslaagde congressen in Noord-Nederland. Sprekers in deze zaal roemen de goede sfeer en uitstekende technische voorzieningen. Het auditorium wordt vaak gebruikt als plenaire zaal, waarna deelnemers in groepen uiteen gaan naar de tien subzalen in het gebouw variërend in omvang en geschikt voor groepen van 5 tot 200 deelnemers.

Overnachten bij Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Overnachten bij Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza beschikt over 121 hotelkamers, waarvan 58 Standaard Kamers, 49 nieuwe Comfort Kamers, 4 ruime Familiekamers en tien luxe Executive Kamers. De hotelkamers bevinden zich op de tweede tot en met de zevende verdieping van het hotel. Alle kamers zijn voorzien van gratis wifi.

Bereikbaarheid en parkeren

Bereikbaarheid en parkeren

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza vindt u direct aan de afslag Groningen-Zuid van de A28. Komt u vanuit het westen, via de A7, dan bereikt u het hotel op slechts een paar minuten vanaf de afslag Groningen-West. Parkeren kunt u gratis op de grote parkeerplaats die zich op ons privéterrein bevindt. Op drukke congresdagen assisteren onze parkeerwachters om aankomst en vertrek in goede banen te leiden.

Neem een duik in het vernieuwde zwembad

Neem een duik in het vernieuwde zwembad

Op de begane grond van het hotel vindt u het verwarmde (29 graden) binnenbad. Het bad is uitstekend geschikt om ontspannen wat baantjes te trekken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze locaties, aanbod of mogelijkheden?
Wij staan u graag te woord tussen 9:00 – 17:00 uur.

+31 50 524 8016
info@vergadereningroningen.nl