Heeft u vragen? Bel met ons op +31 50 524 8016

Vergaderen

Vergaderen in Groningen doet u bij Best Western Hotels Groningen. Gastvrijheid, flexibiliteit, keuzevrijheid, heldere afspraken en een persoonlijke aanpak staan bij ons voorop. Wij beschikken over twee uitstekende vergaderlocaties, waarmee wij al uw vergaderwensen vervullen. Onze missie is om úw vergadering tot een succes te maken.

Persoonlijke aandacht

Zakelijke gasten komen bij ons terug. Daar zijn wij trots op. Voor ons is dit het beste bewijs dat de persoonlijke aandacht (die wij belangrijk vinden) ook door u wordt gewaardeerd.

Gevarieerde lunch

Wij weten als geen ander dat de lunch een van de hoogtepunten van een vergader- of congresdag is. Daarom vindt u bij ons uitstekende lunches en vergaderarrangementen met volop variatie.

Vast aanspreekpunt

Het team van Reserveringen is uw vaste aanspreekpunt tijdens de voorbereiding van uw event. Zij verzorgen voor beide locaties graag een rondleiding, spreken het vergaderarrangement met u door, ontvangen uw gasten, voeren het dagprogramma uit en luisteren naar de wensen van de deelnemers.

Vergaderen op een perfecte locatie in Groningen

Vergaderen op een perfecte locatie in Groningen

Vergaderen in Groningen doet u bij een van onze twee ruime vergaderlocaties in Groningen. Best Western Plus Hotel Groningen Plaza ligt direct aan de A28 en is perfect bereikbaar. U kunt hier gratis parkeren. Kiest u voor Hotel Groningen Plaza als vergaderlocatie, dan zit u zeker goed! Plaza beschikt over 11 vergaderruimtes, twee conferentiezalen en een representatief auditorium (geschikt voor congressen tot 200 deelnemers).

Wilt u liever vergaderen in de binnenstad van Groningen? Op loopafstand van het hoofdstation van Groningen vindt u Hotel Groningen Centre. Deze vergaderlocatie beschikt over vijf prachtige vergaderzalen die uw meeting gegarandeerd tot een succes maken!

Meer weten over onze locaties?

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze locaties, aanbod of mogelijkheden?
Wij staan u graag te woord tussen 9:00 – 17:00 uur.

+31 50 524 8016
info@vergadereningroningen.nl