Heeft u vragen? Bel met ons op +31 50 524 8016

Congressen

Groningen is het bruisende hart van Noord-Nederland. Met ruim 200.000 inwoners is Groningen veruit de grootste stad van het Noorden. Groningen groeit niet alleen qua inwoneraantal, maar de betekenis van de stad als congreslocatie in Nederland neemt ook toe. Op dit moment staat Groningen op een trotse vijfde plaats in de top 10 congressteden van het land!

Vormgeving evenement

Als u eerder een congres heeft georganiseerd, dan weet u dat dit een flinke uitdaging is. En als u dat niet eerder heeft gedaan, dan is het goed om te weten dat wij ervoor zorgen dat uw congresorganisatie bij ons in uitstekende handen is. Uiteraard zet u zelf de lijntjes uit, maar daarbinnen gaan wij aan de slag. Zodat u zich kunt wijden aan uw eigen missie: van uw congres een succes maken! Ons team van Reserveringen denkt met u mee over de vormgeving van uw evenement, het gebruik en de inrichting van zalen, een eventuele expositie, eten en drinken, een sociaal programma inclusief uitstapjes, de congresadministratie, de ontvangst, cursusmateriaal, audiovisuele ondersteuning; te veel om op te noemen. Onze medewerkers zorgen en op de dag(en) van de uitvoering ervoor dat alle onderdelen van het programma goed op elkaar zijn afgestemd en dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Hotel Groningen Plaza, congreslocatie aan het water

Hotel Groningen Plaza, congreslocatie aan het water

Op het snijpunt van de belangrijkste snelwegen in Noord-Nederland ligt Best Western Plus Hotel Groningen Plaza. Dit markante congreshotel ligt niet alleen direct aan deze wegen, maar is als het ware tegen natuurgebied Hoornsemeer ‘aangeplakt’. Die ligging combineert ideale bereikbaarheid met rust en ruimte en is daarmee een prima uitgangspunt voor geslaagde congressen en andere bijeenkomsten.

Lees meer

Groningen-Centre, congreslocatie in de binnenstad

Groningen-Centre, congreslocatie in de binnenstad

Best Western Hotel Groningen Centre is een bijzonder sfeervolle congreslocatie in het centrum van de stad Groningen. Centre combineert bereikbaarheid met het ov (het hoofdstation van Groningen bevindt zich op slechts 10 minuten lopen) met beperkte (eigen) parkeermogelijkheden en met de ligging aan de rand van het gezellige centrum van de stad. Het hotel beschikt over vijf representatieve congreszalen.

Lees meer

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze locaties, aanbod of mogelijkheden?
Wij staan u graag te woord tussen 9:00 – 17:00 uur.

+31 50 524 8016
info@vergadereningroningen.nl