Heeft u vragen? Bel met ons op +31 50 524 8016

Kleine wijzigingen in onze aanpak

Vanaf september worden er een paar kleine wijzigingen doorgevoerd in ons Corona beleid. Hieronder hebben we onze aanpak beschreven

De bijeenkomst / training / meeting
We heten je welkom met een warme glimlach. Dat deden we altijd al, maar de bijbehorende handdruk laten we nu even achterwege. Je gastheer neemt de dag met je door en bespreekt de bijzonderheden. Hij houdt uiteraard gepaste afstand. Bij de entree van het hotel staat desinfectiemiddel. Dit tref je op meerdere plekken in het hotel aan.

Koffie, thee en maaltijden
Op een centrale tafel in de zaal zetten we kannen koffie en thee klaar. Daarbij een aantal handschoenen. We vragen van gasten dat ze onderling afspreken wie de koffie/thee inschenkt. Maximaal 2 personen per tafel. Op de tafel zetten we een fles water met glaswerk. Afhankelijk van het arrangement dat is gereserveerd, wordt de maaltijd in het restaurant / Grand Café of bij de zaal geserveerd. Hierbij houden we uiteraard alle maatregelen in acht. We zullen vooraf met de gasten bespreken hoe laat de maaltijd zal plaatsvinden en vragen van een ieder om zich aan deze planning te houden, zodat we al onze gasten optimaal van dienst kunnen zijn. Hoewel gasten zoveel mogelijk in de zaal dienen te blijven is het gelukkig wel mogelijk om buiten een rondje te lopen. Dan ben je meteen gezond bezig!

Algemeen
Het spreekt voor zich dat toiletten, algemene ruimten, deurklinken, lichtknopjes en liften worden iedere dag extra schoongemaakt. Voor het gebruik van restaurant / Grand Café of bar buiten het arrangement om, dient een reservering gemaakt te worden. Voor het gebruik van het terras bij Best Western Plus Hotel Groningen Plaza is een reservering niet nodig.

Ten slotte
De richtlijnen van het RIVM zijn leidend en we gaan ervan uit dat de boeker vooraf bij de gasten heeft gecheckt of er gezondheidsklachten zijn. Bovenstaande is ‘work in progress’. Als blijkt dat iets niet goed werkt, passen we het aan, waarbij richtlijnen RIVM leidend zijn.

Ben je benieuwd wat voor mogelijkheden we je kunnen bieden om je bijeenkomst op een veilige manier te organiseren? Neem dan gerust contact op, dan nemen we de mogelijkheden geheel vrijblijvend met je door.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze locaties, aanbod of mogelijkheden?
Wij staan u graag te woord tussen 9:00 – 17:00 uur.

+31 50 524 8016
info@vergadereningroningen.nl