Heeft u vragen? Bel met ons op +31 50 524 8016

Best Western Hotel Groningen Centre

Best Western Hotel Groningen Centre is een bijzonder sfeervolle congreslocatie in het centrum van de stad Groningen. Centre combineert een goede bereikbaarheid met het ov (hoofdstation NS op slechts 10 minuten lopen) met een uitstekende ligging aan de rand van het gezellige centrum van de stad. Het hotel beschikt over vijf representatieve vergaderzalen, die – in onze optiek – de mooiste van de Stad zijn. Uiteraard mag u dat bij ons, tijdens een volledig vrijblijvende rondleiding, zelf komen beoordelen. Van harte welkom!

Gelegen in het centrum
5 representatieve vergaderzalen
Parkeergarage
Grand Café
Fitnessruimte
10 minuten lopen van het hoofdstation
Mogelijkheid tot overnachten
Gratis Wi-Fi
Vergaderen in hartje Groningen

Vergaderen in hartje Groningen

Best Western Hotel Groningen Centre heeft vijf vergaderzalen, op tien minuten lopen van het Centraal Station in Groningen. Daarmee is dit hotel dé ideale vergaderplek in het centrum van Groningen. We hebben zalen voor zowel kleinere groepen (zoals voor een directievergadering) als voor groepen tot 130 man. Onze medewerkers zorgen dat het u op het gebied van eten en drinken aan niets ontbreekt.

Onze zalen zijn in 2015 nieuw gebouwd en zijn uitgerust met voorzieningen die niets te wensen overlaten. Denk aan ergonomisch én smaakvol meubilair, maar ook aan AV-middelen als digiboards, grote touchscreens, luxe beamers en short-throwprojectoren, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Overnachten bij Best Western Hotel Groningen Centre

Overnachten bij Best Western Hotel Groningen Centre

Best Western Hotel Groningen Centre beschikt niet alleen over 77 comfortabele hotelkamers, maar ook over zes grote appartementen, geschikt voor zowel long als short stay. Ideaal als u – alleen of met een aantal collega’s – voor langere tijd in de stad Groningen verblijft. Al snel voordeliger dan ‘losse’ hotelkamers en met meer privacy dan in een hotelkamer. En als u wilt, maakt u gewoon gebruik van alle faciliteiten van het hotel, zoals de bar, fitness of het ontbijt. Wanneer u liever in het appartement ontbijt, is het ook mogelijk om vers afgebakken broodjes te laten bezorgen!

Uw congres organiseren in het centrum van de stad Groningen

Uw congres organiseren in het centrum van de stad Groningen

Best Western Hotel Groningen Centre is een bijzonder sfeervolle congreslocatie in het centrum van de stad Groningen. Het hotel beschikt over vijf, in 2015 volledig nieuw gebouwde congreszalen, die – in onze optiek – de mooiste van de Stad zijn. Uiteraard mag u dat bij ons, tijdens een volledig vrijblijvende rondleiding, zelf komen beoordelen.

Best Western Hotel Groningen Centre wil, door zijn aanpak en persoonlijke aandacht voor gasten het meest gastvrije hotel van het centrum van de stad Groningen zijn. Die belofte maken wij waar, door de betrekkelijke kleinschaligheid van deze congreslocatie, waardoor we altijd snel kunnen inspelen op wensen of aanpassingen. En uiteraard doordat wij onze medewerkers niet alleen selecteren op nauwgezetheid, maar ook op hartelijkheid en flexibiliteit.

Bereikbaarheid en parkeren

Bereikbaarheid en parkeren

Best Western Hotel Groningen Centre heeft een eigen parkeergarage onder het hotel. Parkeren is op basis van beschikbaarheid en de kosten bedragen €17,50 per auto, per overnachting. De garage beschikt over twee oplaadpunten voor elektrische auto’s. Als onze eigen garage vol is, dan is parkeren mogelijk in de parkeergarage Damsterdiep aan het Damsterplein 5 (op enkele minuten lopen van het hotel).

Via onze receptie kunt u gebruik maken van de kortingsregeling die wij met deze garage hebben afgesloten. Andere garages in de buurt zijn de parkeergarage Q-Park Rademarkt en Q-Park Oosterpoort. Ook deze garages zijn op enkele minuten loopafstand van het hotel. Congreshotel Best Western Hotel Groningen Centre is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS-hoofdstations is op tien loopminuten vanaf het hotel. Mocht u de stad comfortabel per fiets willen verkennen, dan kunt u fietsen huren via de receptie.

City Tour Groningen

City Tour Groningen

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze locaties, aanbod of mogelijkheden?
Wij staan u graag te woord tussen 9:00 – 17:00 uur.

+31 50 524 8016
info@vergadereningroningen.nl