Hotelkamers in Hotel Plaza Groningen

121 kamers, van standaard tot executive

 

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza beschikt over 121 comfortabele kamers, die zich bevinden op de tweede tot en met de zevende verdieping. Alle kamers bieden uitzicht op natuurgebied Hoornsemeer. Hoe hoger u komt, hoe meer u kunt bewonderen van dit prachtig aangelegde gebied. Op de zwevende hal van de zevende verdieping kijkt u prachtig uit op de skyline van de stad Groningen, die op slechts tien autominuten van het hotel ligt. In ons hotel vindt u een gezellige bar en Restaurant Meerwold, waarin u kunt genieten van een dagelijks wisselend driegangenmenu, de Special of the Day of iets kunt kiezen van de menukaart, die elk seizoen wordt vernieuwd. Restaurant Meerwold is Frans georiënteerd en aanbevolen in de Michelin Gids (Onder de oude naam Culinas). In het hele hotel kunt u gebruik maken van gratis Wi-Fi. De receptie is 24 uur per dag voor u beschikbaar.

Executive Kamer (34 m2)

De 10 Executive Kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals een kingsize bed (2.10 x 2.00 m, boxspring), een Nespresso koffiemachine, airconditioning, een groot bureau met een luxe bureaustoel, fauteuil, 46” Smart TV met internet, luxe badkamer met inloopdouche, tweepersoons bad, toilet en wastafel, minibar, badjassen en slippers. Elke kamer heeft een eigen identiteit door levensgrote afbeeldingen van Stad en Ommeland op een van de wanden. Het uitzicht vanaf de zevende verdieping is schitterend. Executive Kamers zijn geschikt voor gebruik door maximaal twee personen. Optioneel kan het kingsize bed worden aangepast naar twin bedden.

plaza-executive-kamer-2 plaza-executive-kamer-3 plaza-executive-kamer-4 plaza-executive-kamer-5 plaza-executive-kamer

Comfort Kamer (34m2)

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza beschikt over 45 Comfort Kamers, gesitueerd op de 5e en 6e etage, met een prachtig uitzicht. Deze kamers beschikken over twee ruime boxsprings van 2.10 x 0,90 m, die tegen elkaar aan zijn geschoven. De boxsprings kunnen ook los geplaatst worden. Deze Comfort Kamers zijn voorzien van een 32″ LCD TV, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, bureau, klimaatbeheersingssysteem en een badkamer uitgevoerd in glas met een heerlijke rainshower.

Comfort kamer Comfort kamer hampshire plaza Badkamer van de comfort kamerBadkamer van de comfort kamer

Standaard Kamer

Voordelig overnachten in de uitstekende ambiance van ons hotel kan in een van onze 58 Standaard Kamers. De kamers bieden uitzicht op de tuinen van het hotel en op een prachtig natuurgebied. De kamers beschikken over twee ruime boxsprings van 2.10 x 0,90 m, die tegen elkaar aan zijn geschoven, maar ook los geplaatst kunnen worden. De kamers zijn voorzien van een 32” LCD TV, klimaatbeheersingssysteem, een werkplek, fauteuil, badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Standaard Kamers zijn geschikt voor gebruik door maximaal twee personen.

plaza-standaard-kamer-2 plaza-standaard-kamer

Kamers voor mindervaliden

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza beschikt over twee kamers voor mindervaliden.De kamers zijn eenvoudig ingericht en bevinden zich op de tweede en derde etage, aan het einde van de gang. Ze zijn per lift bereikbaar. Een Mindervaliden Kamer is 14 m2 groot en de badkamer meet 5 m2. De inrichting is die van een Standaard Kamer, maar dan met een pvcvloer. Het tweepersoonsbed kan op verzoek worden vervangen door een eenpersoonsbed. In dat geval is het gemakkelijker om rond het bed te bewegen (met een rolstoel).

Beschikbaarheid controleren en reserveren

Om in ons systeem de actuele beschikbaarheid te controleren en een reservering te maken, klik hier.