Heeft u vragen? Bel met ons op +31 50 524 8016

Kleurrijk vergaderen in de Singelzaal | Best Western Hotel – Groningen Centre

In het centrum van de stad Groningen vindt u Best Western Hotel – Groningen Centre. Het hotel beschikt over 77 comfortabele hotelkamers en representatieve vergaderzalen. Een van deze ruimtes is de kleurrijke, door een prachtige wanddecoratie, Singelzaal. Deze multifunctionele ruimte kan gebruikt worden voor diverse doeleinden, van een vergadering voor max. 15 personen tot een brainstormsessie of boardmeeting. U bent van harte welkom in het meest gastvrije hotel van Groningen.

Gecombineerde vergaderruimte

De Singelzaal omvat 40 m2 en is voorzien van een 70 inch full HD LED TV met ingebouwde luidsprekers. De vergaderruimte is gelegen op de eerste etage van Best Western Hotel – Groningen Centre en wordt dus gekenmerkt door een rustige omgeving. Goed om te weten is dat de Singelzaal gecombineerd kan worden met de naastgelegen Trompzaal, waardoor een ruimte van wel 135 m2 ontstaat!

Eigen parkeergarage

Het sfeervolle Grand Café van het hotel biedt u een uitgebreid internationaal ontbijtbuffet om de dag goed te beginnen. In de aangrenzende bibliotheek kunt u zich, onder het genot van een gratis kop koffie of thee, heerlijk afzonderen om even rustig de krant te lezen of om u te verdiepen in een mooi boek. Het hotel is goed te bereiken, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Best Western Hotel – Groningen Centre beschikt over een eigen parkeergarage, die op basis van beschikbaarheid en tegen betaling door gasten kan worden gebruikt. Het is niet mogelijk om vooraf een parkeerplaats te reserveren. Wanneer de eigen parkeergarage vol is, ligt op enkele minuten loopafstand van het hotel een openbare parkeergarage waar u tegen een gereduceerd tarief kunt parkeren.

Best Western Hotel – Groningen Centre heeft vergaderzalen voor zowel kleine groepen (bijv. een directievergadering) als voor een gezelschap tot 130 personen. De medewerkers van het meest gastvrije hotel van Groningen zorgen dat het u ook op het gebied van eten en drinken aan niets ontbreekt. Voor het aanvragen van een offerte, vrijblijvende rondleiding of een reservering kunt u contact opnemen met de afdeling Reservations (Karla Bouma & Edmond Meindersma) via info@vergadereningroningen.nl of 050- 524 80 16. Van harte welkom!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze locaties, aanbod of mogelijkheden?
Wij staan u graag te woord tussen 9:00 – 17:00 uur.

+31 50 524 8016
info@vergadereningroningen.nl