Vergaderlocatie Hotel Groningen Plaza

Een vergaderlocatie met vergaderzalen tot 200 personen

Een markant gebouw op een geweldige vergaderlocatie: dat is Best Western Plus Hotel Groningen Plaza. Het Plaza hotel is dé locatie voor bijeenkomsten, vergaderingen en congressen voor groepen tot 200 deelnemers.

 

Ons team Reservations zit klaar om uw vragen per telefoon of e-mail te beantwoorden. Een afspraak voor een (vrijblijvende) rondleiding is bovendien in een paar minuten gemaakt.

 

Het hotel bevindt zich direct aan de A28, op vijf autominuten vanaf de A7. Het Plaza hotel biedt het voordeel van alles-onder-één-dak: een grote congreszaal, (sub-)zalen, spreekkamers, hotelkamers, een bar en een restaurant.

 

Na een lange vergaderdag bent u voor ontspanning welkom in ons zwembad. Of maak eens een fantastische wandeling in het naastgelegen natuurgebied (op enkele wandelminuten van het hotel).

 

 

Een vergaderlocatie met zalen voor elke vergaderwens

 

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza is gebouwd als congreslocatie. Er zijn elf zalen, variërend in omvang en geschikt voor groepen van 5 tot 200 deelnemers.

 

Het hart van het congreshotel is het vergadercentrum op de eerste verdieping. Het omvat een schitterend auditorium met plaats voor 200 deelnemers en twee conferentiezalen, geschikt voor maximaal 150 gasten in theateropstelling. Voor de ontvangst, pauzes en buffetten maken uw deelnemers gebruik van een foyer die een prachtig uitzicht biedt op het natuurgebied rondom het Hoornsemeer.

Reserveer nu

Een vergaderlocatie met een uniek auditorium

Het auditorium (capaciteit: 200 personen) is het hart van heel veel geslaagde congressen in Noord-Nederland. Sprekers in deze zaal roemen de goede sfeer en uitstekende technische voorzieningen.

Het auditorium wordt vaak gebruikt als plenaire zaal, waarna deelnemers in groepen uiteen gaan naar de tien subzalen in het gebouw. Alle zalen zijn voorzien van comfortabel en luxe meubilair en de modernste audiovisuele voorzieningen.

In de vergadervleugel op de begane grond vindt u zes vergaderzalen en een koffiehoek. Deze vleugel is in 2016 gerestyled.

vergaderlocatie congres organiseren

Meerzicht, luxe vergaderzaal van uitzonderlijke klasse

Bent u op zoek naar een vergaderzaal van uitzonderlijk niveau? Dan zit u met Meerzicht letterlijk én figuurlijk goed. Op de zevende verdieping van het Plaza-hotel krijgt u een schitterend uitzicht over het natuurgebied:

 

 • Het Kraaiennest, een uitkijkpunt via de vaste trap in Meerzicht
 • Een royale vergadertafel voor twaalf deelnemers (vergadergasten of private dining-gasten)
 • Comfortabele fauteuils
 • Airconditioning en nieuwe audiovisuele apparatuur.

Meerzicht biedt maximale privacy en is daardoor geschikt voor bijeenkomsten met een besloten karakter.

 

Meerzicht

meerzicht vergaderen op de vergaderlocatie in groningen

 

Sfeervolle vergaderlocatie

 

De meeste vergaderaccommodaties blinken niet uit in goede sfeer. Best Western Plus Hotel Groningen Plaza wél. Wij besteden maximale aandacht aan “een goed gevoel”.

 

Voor ons zit dat in de eerste plaats in hoe wij met onze gasten omgaan. Best Western Plus Hotel Groningen Plaza heeft Groningse gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Dit is een manier van doen die nuchter en warm tegelijk is. Vriendelijkheid, duidelijkheid en representativiteit staan voorop.

 

Goede sfeer zit in hoe de locatie oogt: schoon is belangrijk, net als de kwaliteit van het meubilair in de zalen en in de algemene ruimtes. De afgelopen jaren hebben we veel tijd en energie besteed aan de modernisering van het vergadermeubilair.

 

Hoornsemeerzaal

 

de vergaderlocatie hoornsemeer zaal

Paterswoldsemeerzaal

 

de vergaderlocatie Paterswoldsemeerzaal u-vorm

Leekstermeerzaal

 

de vergaderlocatie leekstermeerzaal

Schildmeerzaal

 

 de vergaderlocatie schildmeerzaal

Zuidlaardermeerzaal

 

vergaderlocatie zuildlaardermeerzaal

De toekomst: het Meerplan

 

We renoveren twee verdiepingen en hebben vergaande plannen om de vloer van de hele begane grond te restylen. Het restylen van de begane grond maakt deel uit van het zogenaamde Meerplan. Het Meerplan voorziet in het uitgraven van de Noordoosthoek van het Hoornsemeer, zodat ons hotel direct aan het water komt te liggen.

 

vergaderlocatie vergaderenaanhetwater

Vergaderarrangementen voor elk budget en elke smaak

De lunch en de snackbreak zijn voor vergadergasten vaak de hoogtepunten van de dag. Wij weten dat als geen ander. Daarom bieden wij vergaderarrangementen aan, die uw gasten ook op dat punt aangenaam verrassen. Onze vergaderarrangementen komen voort uit onze jarenlange ervaring. Ook speciale wensen (zoals vegetarische schotels of dieetvoeding) vervullen we graag.

 

Onze extra faciliteiten

 

Buiten onze gastvrije service mag u van ons nog het volgende verwachten:

 

 • Een appel op de tafel van elke deelnemer
 • Gratis water
 • Laad- en losplaats voor trainers
 • Verse versnaperingen zoals fruitspiesjes en smoothies
 • Persoonlijke ontvangst en begeleiding naar de zaal
 • Vaste contactpersoon die steeds bereikbaar is
 • Print- en kopieerservice.

Reserveer nu

Bereikbaarheid en parkeren

Congreshotel Best Western Plus Hotel Groningen Plaza ligt direct aan de A28 en is dus goed bereikbaar. U neemt de afslag Groningen-Zuid en draait binnen een minuut onze parkeerplaats op.

Ook vanuit het westen en Friesland is het hotel ideaal gelegen. Binnen vijf minuten na de afslag Groningen-West op de A7, bereikt u onze vergaderlocatie. Op de ruime parkeerplaats is het veilig en gratis parkeren. Op drukke dagen zorgen onze parkeerwachters ervoor dat u zonder stress uw plaats van bestemming bereikt.

 

 

Plaza per Openbaar Vervoer

 

Op een aantal minuten lopen van het hotel zijn verschillende mogelijkheden om snel per bus naar het centrum van Groningen te reizen. In het weekend kunnen gasten gebruik maken van de gratis shuttledienst naar het centrum.

 

Elke zaal heeft zijn eigen, unieke sfeer, zodat u zelf kunt kiezen in welke ambiance u vergadert. Wilt u de sfeer proeven? Maar dan nu een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.