Vergaderlocatie Hotel Groningen Centre

Vergaderen in hartje Groningen

Best Western Hotel Groningen Centre heeft vijf vergaderzalen, op tien minuten lopen van het Centraal Station in Groningen. Daarmee is dit hotel dé ideale vergaderplek in het centrum van Groningen.

 

Onze afdeling Reservations zit klaar om uw vragen per telefoon, e-mail of live chat te beantwoorden. Een afspraak voor een (vrijblijvende) rondleiding is bovendien in een paar minuten gemaakt.

 

We hebben zalen voor zowel kleinere groepen (zoals voor een directievergadering) als voor groepen tot 130 man. Onze medewerkers zorgen dat het u op het gebied van eten en drinken aan niets ontbreekt.

 

Onze zalen zijn in 2015 nieuw gebouwd en zijn uitgerust met voorzieningen die niets te wensen overlaten. Denk aan ergonomisch én smaakvol meubilair, maar ook aan AV-middelen als digiboards, grote touchscreens, luxe beamers en short-throwprojectoren, om maar een paar voorbeelden te noemen.

 

 

DSC_6097 Panorama

 

 

Vergaderzalen om goede sier mee te maken

Met een bijeenkomst bij Best Western Hotel Groningen Centre slaat u altijd een goed figuur. De zalen zijn nagelnieuw en voorzien van een comfortabel en bijzonder sfeervol interieur. Elke zaal is anders.

 

Houdt u van koel en Scandinavisch? Van de klassieke, industriële sfeer van de Van Nelle-fabriek? Of mag uw bijeenkomst wel een kosmopolitisch tintje hebben? In alle gevallen vindt u bij ons de entourage die bij u past.

 

Grand Café als ontvangsthal

In het hart van Best Western Hotel Groningen Centre vindt u het gezellige Grand Café. Hier ontvangt u (of één van onze gastvrije medewerkers) de gasten voor uw bijeenkomst. Het café is ingericht in Engelse stijl en werd in 2015 gerenoveerd. Naast heerlijke koffie en thee verzorgt ons Grand Café ook uw lunches, buffetten, borrels en breaks.

Vergaderarrangementen

Hoe interessant uw bijeenkomst ook is, uw gasten verheugen zich altijd op de lunch en de snacks bij de koffie. Kiest u voor een vergaderarrangement, dan zorgen wij dat het eten en drinken tijdens uw vergadering altijd tip-top in orde is. Heeft u speciale wensen, dan voeren wij die ook graag uit.

Bereikbaarheid en parkeren

Best Western Hotel Groningen Centre is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Maar ook aan automobilisten is gedacht. Ons hotel is (als enige in de binnenstad) bereikbaar met de auto en beschikt over een (betaalde) parkeergarage (en in het weekend over valet parking).
Reserveer nu

 

Foto’s

DSC_6019 Panorama  DSC_6032 Panorama

DSC_6089 Panorama

 

Elke zaal heeft zijn eigen, unieke sfeer, zodat u zelf kunt kiezen in welke ambiance u vergadert. Wilt u de sfeer proeven? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.

Reserveer nu