Heeft u vragen? Bel met ons op +31 50 524 8016

Groots vergaderen in de Trompzaal

Of het nu gaat om een vergadering, training of conferentie, de compleet ingerichte zalen van Best Western Hotel – Groningen Centre zijn multi-inzetbaar. In de zalen is ruimte voor 2 tot 150 personen. Elke zaal is voorzien van moderne audiovisuele apparatuur. Om het harde werken te veraangenamen, is er een uitgebreid assortiment aan koffiebreaks, lunches, borrels, diners of buffetten waaruit u kunt kiezen. De grootste vergaderruimte van het beste hotel van Groningen (hotels.nl, 2016) is de representatieve Trompzaal.

De Trompzaal van Best Western Hotel – Groningen Centre is 95m2 en maakt het mede hierdoor een uitstekende ruimte voor bijvoorbeeld een presentatie aan grote groepen. U kunt zelfs de Trompzaal combineren met de Singelzaal en u beschikt dan over een prachtige oppervlakte van wel 135m2! De Trompzaal is rustig gelegen op de eerste etage van het hotel en wordt hierdoor gekenmerkt door een aangename, rustige omgeving.

Theateropstelling

Uiteraard beschikt de Trompzaal over audiovisuele middelen (o.a. een vaste beamer) en kunt u in deze ruimte perfect gebruikmaken van een microfoon. In een theateropstelling kunnen ruim 100 gasten hier zelfs aanschuiven bij uw presentatie of bijeenkomst. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een andere opstelling, bijvoorbeeld cabaret (41 gasten) of school (33 gasten).

Elke vergaderzaal bij Best Western Hotel – Groningen Centre heeft een eigen, unieke sfeer (zie ook de andere blogs op deze pagina). U kunt dus helemaal zelf kiezen in welke ambiance u wilt vergaderen. Wilt u de sfeer komen proeven tijdens een rondleiding? Van harte welkom! Neem gerust contact op met de afdeling Reservations (Karla Bouma & Edmond Meindersma) via info@vergadereningroningen.nl of 050- 524 80 16

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze locaties, aanbod of mogelijkheden?
Wij staan u graag te woord tussen 9:00 – 17:00 uur.

+31 50 524 8016
info@vergadereningroningen.nl