Heeft u vragen? Bel met ons op +31 50 524 8016

Een warm welkom in de Ontvangstzaal | Best Western Hotel – Groningen Centre

Een warm en gastvrij welkom krijgt u gegarandeerd in de Ontvangstzaal van Best Western Hotel – Groningen Centre. Deze ruimte van 65 m2 is geschikt voor groepen van ongeveer 40 personen en is voorzien van een prachtige 65 inch SMART Ultra HG touchscreen. De entourage en eigen sfeer van deze vergaderzaal maakt het tot een populaire overlegruimte in hartje binnenstad Groningen. Het prachtige uitzicht op de Oosterhaven is daarnaast, net als bij de Radesingelzaal van het hotel, kenmerkend voor de Ontvangstzaal.

Begane grond

Vergaderlocatie Best Western Hotel – Groningen Centre bevindt zich op korte afstand van het centraal station en stadscentrum van de overweldigende stad Groningen. Het hotel beschikt over 77 comfortabele hotelkamers en vijf representatieve vergaderzalen. De Ontvangstzaal is gelegen op de begane grond van het hotel, vlakbij alle faciliteiten zoals de receptie, lobby en het gezellige Grand Café. De ruimte is goed toegankelijk voor minder valide gasten.

Best Western Hotel – Groningen Centre heeft vergaderzalen voor zowel kleine groepen (bijv. een directievergadering) als voor een gezelschap tot 130 personen. De medewerkers van het meest gastvrije hotel van Groningen zorgen dat het u ook op het gebied van eten en drinken aan niets ontbreekt. Voor het aanvragen van een offerte, vrijblijvende rondleiding of een reservering kunt u contact opnemen met de afdeling Reservations (Karla Bouma & Edmond Meindersma) via info@vergadereningroningen.nl of 050- 524 80 16. Van harte welkom!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze locaties, aanbod of mogelijkheden?
Wij staan u graag te woord tussen 9:00 – 17:00 uur.

+31 50 524 8016
info@vergadereningroningen.nl