Heeft u vragen? Bel met ons op +31 50 524 8016

Een frisse bijeenkomst in de Atriumzaal | Best Western Hotel – Groningen Centre

In de binnenstad van Groningen vindt u Best Western Hotel – Groningen Centre. In 2016 zelfs verkozen tot het meest gastvrije hotel van Groningen! Het hotel beschikt over vijf representatieve vergaderzalen, uitermate geschikt voor intieme vergaderingen tot groepen van 130 personen. Eén van deze ruimtes is de sfeervolle Atriumzaal.

Eigen parkeergarage

Wist u dat Best Western Hotel – Groningen Centre op slechts tien minuten lopen vanaf het Centraal Station van Groningen ligt? Daarnaast beschikt het hotel over een eigen parkeergarage (op basis van beschikbaarheid en tegen betaling) en over 77 comfortabel ingerichte hotelkamers. De Atriumzaal wordt gekenmerkt door een prettige sfeer, te danken aan de prachtige inrichting in frisse kleuren. Daarnaast is de vergaderzaal rustig gelegen op de eerste etage (er is een lift aanwezig) en is er ruim voldoende (indirect) daglicht.

Grand Café

De Atriumzaal is een ruimte van 80 m2 en is geschikt voor maximaal 50 personen. Uiteraard beschikt deze vergaderkamer, voorzien van SMART Board (digitaal schoolbord van 87 inch), over alle benodigde voorzieningen. Van een digiboard tot touchscreen en Short Throw Projector. In het hart van Best Western Hotel – Groningen Centre vindt u het gezellige Grand Café. Hier ontvangt u (of één van onze gastvrije medewerkers) de gasten voor uw bijeenkomst. Het café is ingericht in Engelse stijl en naast heerlijke koffie en thee verzorgt het Grand Café ook uw lunches, buffetten, borrels en breaks.

Voor meer informatie, het maken van een reservering of aanvragen van een rondleiding kunt u contact opnemen met Karla Bouma & Edmond Meindersma van de afdeling Reservations. Zij staan voor u klaar via info@vergadereningroningen.nl of 050- 524 80 16. U bent van harte welkom!

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze locaties, aanbod of mogelijkheden?
Wij staan u graag te woord tussen 9:00 – 17:00 uur.

+31 50 524 8016
info@vergadereningroningen.nl