Succesvolle seminars

De hotels van Best Western Hotels Groningen zijn al jarenlang de plek voor universiteiten, hogescholen, gezondheidszorgorganisaties, zakelijke dienstverleners, overheid, opleidingsbedrijven en vele andere. Zij organiseren in Best Western Plus Hotel Groningen Plaza en Best Western Hotel Groningen Centre seminars die werken.

Dat betekent dat wij, als geen ander, snappen wat belangrijk is voor een succesvol seminar. Bij ons vindt u ruime en lichte zalen en subzalen en eten en drinken dat ervoor zorgt dat deelnemers de hele dag fit en vol energie zijn. Onze service is erop gericht dat trainers, sprekers en deelnemers zich helemaal kunnen focussen op hun eigen doelen en moderne facilitaire voorzieningen.

auditorium-stoelen-leegBeide locaties van VergaderenInGroningen zijn geschikt voor het houden van seminars. Het hangt echter van uw doelen en doelgroepen af welke locatie voor uw seminar de beste keuze is. Het sterke punt van Best Western Plus Hotel Groningen Plaza op het gebied van seminars is het uiterst professionele auditorium, Best Western Hotel –Groningen Centre valt op door zijn ligging in het centrum van de stad en door de bijzondere gastvrijheid.
Uiteraard helpen de vriendelijke medewerkers van Reservations u ook graag om voor u de juiste keus te bepalen.

Meer informatie