Heeft u vragen? Bel met ons op +31 50 524 8016

Centraal vergaderen in de Radesingelzaal | Best Western Hotel – Groningen Centre

Vergaderen in Groningen kan uitstekend in de sfeervolle Radesingelzaal van Best Western Hotel – Groningen Centre. Deze ruimte van 60 m2 is geschikt voor groepen tot 56 personen en is voorzien van een prachtige 65 inch SMART Ultra HG touchscreen. De prettige en eigen sfeer van deze vergaderzaal maakt het tot een populaire overlegruimte in hartje binnenstad Groningen. Het prachtige uitzicht op de Oosterhaven is daarnaast kenmerkend voor de Radesingelzaal.

Meest gastvrije hotel van Groningen

Vergaderlocatie Best Western Hotel – Groningen Centre bevindt zich op korte afstand van het centraal station en stadscentrum van de overweldigende stad Groningen. Het hotel beschikt over 77 comfortabele hotelkamers en vijf representatieve vergaderzalen. De Radesingelzaal is gelegen op de begane grond van het hotel, vlakbij alle faciliteiten zoals de receptie, lobby en het gezellige Grand Café. De ruimte is goed toegankelijk voor minder valide gasten.

Best Western Hotel – Groningen Centre heeft vergaderzalen voor zowel kleine groepen (bijv. een directievergadering) als voor een gezelschap tot 130 personen. De medewerkers van het meest gastvrije hotel van Groningen zorgen dat het u ook op het gebied van eten en drinken aan niets ontbreekt. Voor het aanvragen van een offerte, vrijblijvende rondleiding of een reservering kunt u contact opnemen met de afdeling Reservations (Karla Bouma & Edmond Meindersma) via info@vergadereningroningen.nl of 050- 524 80 16.. Van harte welkom!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze locaties, aanbod of mogelijkheden?
Karla staat u graag te woord tussen 9:00 – 17:00 uur.

+31 50 524 8016
info@vergadereningroningen.nl